A Hitkapcsolatok Tanári kézikönyv tele van különböző korú és képességű gyermekek számára kidolgozott ötletekkel. Egyetlen gyereknek sem kell úgy éreznie, hogy rá nem gondoltak!


A Tanári segédanyag különböző képeket, játékokat, sablonokat, ábrákat és kirakókat tartalmaz, amelyeket a foglalkozásokon felhasználhatunk. Ezekkel az eszközökkel leköthetjük a gyerekek figyelmét, megtaníthatjuk, és életre kelthetjük nekik a bibliai történeteket, illetve átismételhetjük, amit tanultak.


A Kiscsoportos kapcsolatok és a Nagycsoportos kapcsolatok bibliai munkalapokkal az óvodások cselekvő részesei lehetnek az izgalmas foglalkozásoknak, amelyek tökéletesen megfelelnek érdeklődésüknek és képességeiknek. Szilárdan kötik össze Isten Igéjét és a foglalkozás tevékenységeit.


Az Örvendezzünk! hazavihető történetlapok tartalmas, gyakorlati és szórakoztató tevékenységeket kínálnak a családok számára. Minden Örvendezzünk! olyan feladatokat ad az elfoglalt szülők kezébe, amelyek közös megoldása során összeköttetést teremthetnek óvodás gyermekeik és Isten között.


A Szülői kapcsolatok fénymásolható heti értesítő a szülőknek (a Tanári kézikönyvben).


Minden Hitkapcsolatok Tanári kézikönyv közepén találunk egy Tanári kapcsolatok című mellékletet. Ez a WordAction ötletgazdag kiadványa a tanárok számára, melynek célja, hogy alkotókészségünk lendületet kapjon, és képességeink fejlődjenek!